<

Дитячі спортивні костюми оптом - всесезонний товар для магазину

Існують елементи гардероба, які актуальні цілий рік. До них відносяться дитячі спортивні костюми оптом, які останнім часом набули особливої ​​популярності у споживачів. Комплекти для спорту давно вийшли за рамки спортзалу або уроків фізкультури. Діти цінують їх за зручність і стильний дизайн. Батьки - за практичність, а власники дитячих магазинів - за прибутковість.

Серед успішних клієнтів торгової марки «Vidoli» існує думка, що оптом спортивний одяг потрібна всім підприємцям. Звичайно, якщо ви зацікавлені в зростанні особистого доходу і орієнтуєтеся на потреби кінцевого споживача. Існують ще дві причини, щоб комплекти були в асортименті.

Перша - всесезонність. Торгові точки, де є дитячі спортивні костюми опт не знають такого поняття як весна або осінь, як канікули, навчальний рік або святковий період. Їх одягають в школу, на прогулянку, в походи до гостей.

Друга - різноманітність. Пошиття трикотажних виробів може бути дуже різним. Використовують всілякі тканини і текстури, фурнітуру та нашивки, кольори й фасони. Є навіть спеціальні маркетплейси, в асортименті яких виключно спортивні костюми дитячі опт. І знаєте що? Вони дуже успішні.

Дитячі спортивні костюми оптом від виробника ВідоліДитячі спортивні костюми оптом від виробника

ТМ Відолі в своєму асортименті має десятки моделей і постійно відшиває нові. Як тільки серед покупців народжуються модні тренди, вони стають частиною нашої колекції. У каталозі представлені наступні дитячі спортивні костюми оптом від виробника:

  • для хлопчиків і дівчаток
  • для вікових груп від 3 до 12 років
  • для сезонів весна, літо, осінь або зима
  • з модними принтами, малюнками тварин, лампасами, паєтками, нашивками
  • безлічі кольорів, їх поєднань (рожевий, антрацитовий, червоний, чорний, гірчичний і багато інших)
  • різноманітних кроїв, з приталеними штанами і більш вільними, з джемпером і кофтою на блискавці, з капюшоном і без нього.

Є в наявності дитячі трикотажні спортивні костюми оптом більш традиційної і звичної комплектації, які ідеально підійдуть для уроків фізкультури. Всі костюми виконані з матеріалу двунитка, що позитивно відбивається на міцності, зносостійкості речі. До того ж, вони добре стираються, ідеально підходять для активних малюків, які не викликають алергічних реакцій.

Спортивні костюми від виробника оптом: умови для вигідної покупки

Головне правило вигідної покупки - чим більше, тим економніше. Якщо сума замовлення на спортивні костюми від виробника оптом становить 10 000 грн ми даруємо 5% знижки. Далі по наростаючій:

  • від 15 000 грн мінус 7,5%
  • від 20 000 грн - 10%
  • 30 000 і більше - 15%.

Ще одна умова для виграшної угоди - безкоштовна доставка від 5000 гривень. Крім цього, чим більшою кількістю речей ви отоваритеся і чим різноманітніше буде асортимент магазину, тим краще підуть продажі. Покупець любить наявність вибору і часто витрачає більше, ніж планувалося.

Наші вигоди вже оцінили такі імениті мережевики, як «Каста», «Епіцентр», «Панама», «Епік», «Розетка». За час свого існування ми створили більше 1000 моделей суконь, блуз, комбінезонів. Багато відшиваємо досі. Не варто зволікати, зробіть замовлення на сайті vidoli.ua прямо зараз. Відкрийте для себе світ якісного спортивного стилю.


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо